Østerbro i København

Hvordan foregår en behandling ?

Akupunktur behandling af kinesisk Dr.
En behandlings session hos os indledes som regel med en samtale om problemerne, og om hvordan det føles at være i den tilstand, dvs. at være ramt af sygdommen. Her vil der typisk blive stillet en puls- og tungediagnose. Begge diagnose metoder afvikles med patienten som omdrejningspunkt til, at fastslå den dybere årsag til problemerne for det enkelte individ.

Dernæst isættes nålene, som patienten ligger med i vores behandlingsbrikse i eget behandlingsrum i 30 - 40 minutter. Nålene virker beroligende, mange patienter falder i søvn i mellemtiden, mens andre nyder vores traditionelle kinesiske musik i baggrund.

Der er mange teorier, eller rettere sagt, hypoteser om, hvorfor akupunktur virker så fantastisk, som det gør, på os mennesker.

"Akupunktur virker ved at 're-koble' hjernen", siger en af de sidste hypotetiske opdagelser! Og du kan faktisk google "Acupuncture works by 're-wiring' the brain", og få 200.000+ resultater på nettet.

Mange tror, at menneskeheden bliver klogere af det.

Men sandheden er, at videnskabet og videnskabs forskere er meget i tvivl, uenige, og forvirrede. Vi som behandler, har ikke en bedre forklaring end, at nålene virker som en slags antenner. De trækker energierne hen, hvor der er behov, eller hvor vi har placeret dem i kroppen.

Patienten kan forvente at blive fysisk træt - især efter de første behandlinger. Dette er blot tegn på, at behandlingen virker rigtigt. Det anbefales, at man afsætter tid til at få hvilet ud efter behandlingen. Dette medvirker til at forstærke virkningen.

Til behandling hos os er der ikke behov for særlige forberedelser. Man møder op på vores klinik til aftalt tid i løbet af dagen. Der er gratis dansk vand og kinesisk te til rådighed under hele forløbet. Nogle tager dog gerne et brusebad inden de besøger os, og det er man selvfølgelig meget velkommen til. De fleste klienter nyder at være til behandling hos os.

Hele behandlings session varer ca. 50 minutter til 1 time.

"Vær god ved dig selv." er den bedste og mest ærlige anbefaling jeg kan give dig, efter behandling hos os. Akupunktur får ting i bevægelse, hvilket potentielt kan få din krop til at reagere på måder, som du ikke er vant til. Det er forventeligt. Du bliver beriget med denne erfaring, og den bedste du kan gøre, er at give dig tid til at se, hvordan tingene ryster sig.

At Hvile. Du behøver ikke bogstaveligt talt, lægge dig ned, eller tage en lur. Ved hvile menes det, at slappe af, og lade lysten bestemme, mod f.eks. sædvanlige sociale forpligtelser. Bliv ikke op meget sent på aftenen. Nogle mennesker får energi efter akupunktur, men bedre at nyde oplevelsen og forløbet, da du har brug for det senere. Hvile gør det også muligt, for den fysiske og følelsesmæssige restaurering, som akupunktur har igangsat i din krop, til at fortsætte.