Østerbro i København

Hvem er kinesisk akupunktur Dr. Hao ?

Dr. Hao

Kinesisk akupunktur Dr. Hao er født og opvokset i Indre Mongoliet, Kina. Hendes familie har igennem generationer arbejdet med traditionel kinesisk medicin (TCM). Hun fik sit diplom i traditionel kinesisk og vestlig medicin i 1992, og arbejdede som akupunktur læge på afdelingen for akupunktur, Inner Mongolia Hospital.

I 1995 ankom Hao til København, hvor hun begyndte at bruge sin viden og erfaringer indenfor TCM, vestlig medicin, kombineret diagnose, urtemedicin, akupunktur, øreakupunktur, til at hjælpe patienter fra Danmark og andre europæiske lande.

Dr. Hao har sin unikke forståelse for almen sundhed og medicin, samt de underliggende årsager til sygdom. Igennem årene har hun brugt meget tid på at forske i reglerne for behandling med akupunktur af mange forskellige sygdomme. I samarbejde med Institute of Acupuncture and Moxibustion, China Academy of Traditional Chinese Medicine (Beijing), har hun bl.a. udviklet specielle metoder til behandling af sygdomme af neuologisk karakter, herunder migræne, iskias, rygproblemer, gigtproblemer, diskusprolaps, osv.

Dr. Hao praktiserer TCM, hvilket er en bred vifte af lægepraksis med fælles teoretiske begreber som er blevet udviklet i Kina og er baseret på en tradition på mere end 2.000 år, herunder forskellige former for urtemedicin, akupunktur, massage (Tui na), motion (Qigong), og kostterapi.

Bemærk venligst, at betegnelsen Kinesisk Dr. er ikke den samme som autoriseret dansk læge. Kinesisk Dr. er uddannet i traditionel kinesisk medicin (TCM). Dansk akupunktør er uddannet i akupunktur, og har begrænset viden om sygdomsdiagnose og behandling i traditionel kinesisk medicin (TCM), som omfatter udover akupunktur, også kostterapi, diætbehandling og urtemedicin baseret på stoffernes 5-elementer energi-karakteristika og -egenskaber, samt cupping, tuina, gua sha baseret på meridian teorien, mv.

Dr. Hao er RAB godkendt, hvilket vil sige, at Dr. Hao og hendes klinik på Østerbro i København, og i eget behandlingsrum til dig som klient, lever op til en lang række krav fra den danske sundhedsmyndighed, bl.a. om etik og moral, sikkerhed og hygiene, f.eks. udelukkende anvendelse af sterile engangsnåle, samt krav om efteruddannelse og forsikring m.m. RAB (Registreret Alternativ Behandler) for alternativ behandling er en brancheadministreret registreringsordning under Sundhedsstyrelsen.